06 martie, 2013

My nails:x




unghiutze cu gel





2 Year Anniversary Giveaway

Buna fetelor!!!
Va prezint alt Giveaway la care particip.
http://www.nailglaze.com/2013/03/2-year-anniversary-giveaway.html

2 Year Anniversary Giveaway

The 27th of March will be the second anniversary of my nail blog. To celebrate this special occasion, I have decided to organize the first giveaway in the history of NailGlaze. Yeeey! :) Hurry up and enter. You can win the following bundle of three nice polishes:

The 2 Year Anniversary Giveaway starts on the 5th of March, 2013 at 12:00 and ends on the 25th of March, 2013 at 12:00. (Romanian local time UTC+2)
The name of the winner will be posted on the 27th of March, 2013.



I wish you all good luck! May the Glaze be with you! :)
Notes:
  • The polishes are brand new, I have personally selected and bought them yesterday, especially for this occasion. I did my best to choose happy colors, as spring is knocking on our doors :)
  • The giveaway is only valid in Romania.

03 martie, 2013

Giveaway 6 luni Sun after Storm

Buna fetelor !!
Vreau sa va fac si voua cunoscut acest Giveaway de  pe pagina http://sunafterstormblog.blogspot.ro .
Trebuie sa recunosc ca acum am descoperit blogul datorita giveaway-ul si mi se pare un blog interesant cu modele si articole interesante.
Va las aici adresa si mai multe informatii despre giveaway.
Azi este o zi speciala pentru mine si blogul meu, nu-mi dau seama cum a trecut timpul, dar iata ca micul meu blog s-a facut un pic mai mare. Azi implineste 6 luni! Sunt fericita si pentru asta trebuie sa va multumesc voua! Voi sunteti cele care zi de zi imi aduceti zambetul pe buze cu fiecare comentariu lasat!
     In urma cu ceva timp am fost nominalizata pentru Liebster award si trebuia sa spun cate ceva despre mine, dar si sa raspund la un set de 11 intrebari. Printre acele intrebari se afla una care suna cam asa "Este blogging-ul ceea ce ai crezut că va fi?". Raspunsul meu ar fi ca nu, blogging-ul nu este deloc cum imi imaginam. Nu ma gandeam niciodata cat de multe bucurii imi va aduce acest blog in fiecare zi. Ma gandeam ca voi posta modelele mele si voi astepta sa vad reactiile unor fete care sunt si ele pasionate de nail art. Dar uite ca acest lucru s-a transformat intr-un zambet care apare pe buzele mele de fiecare data cand primesc un comenatariu. Va multumesc ca intrati pe blogul meu si pentru ca va rupeti o bucatica din timpul vostru si pentru a-mi lasa un comenatariu. Va multumesc din tot sufletul, iar daca inca nu mi-ati lasat un comentariu, va invit sa o faceti pentru ca parerea voastra conteaza foarte mult pentru mine! Imi doresc sa stiu ce va place din ceea ce fac si desigur, ce nu va place pentru ca doar asa pot sa schimb blogul in bine.

     Cu ocazia implinirii celor 6 luni v-am pregatit o mica surpriza. Un mic concurs la care puteti castiga urmatoarele:

  •  2 oje Classics
  •  2 oje Leydi
  • gel de dus cu cafea Yves Rocher
  • abtibilduri pentru unghii




      Probabil ca va intrebati ce aveti de facut. Pai, e foarte simplu!
1. Sa ma urmariti prin GFC.
2. Sa dati share pe Facebook acestei postari (trebuie sa fie public) sau sa faceti o postare pe blogul vostru despre acest giveaway.
3. Sa dati like paginii de Facebook a blogului, AICI.
4. Sa-mi spuneti care este postarea  de pe acest blog care v-a placut cel mai mult. (optional)
       Dupa aceea scrieti intr-un comentariu tot ce v-am cerut.
      Aveti timp sa va inscrieti pana la data de 21.03.2013. Castigatoarea va fi aleasa random si va fi afisata in maxim 5 zile de la data incheierii concursului
      Mentionez ca premiul este cumparat din banii mei, iar daca nu veti respecta conditiile nu veti putea castiga. La celalalt giveaway majoritatea fetelor n-au avut share-ul public si totusi am acceptat inscrierea, fiind primul giveaway. De data aceasta daca share-ul nu este setat public, inscrierea voastra nu va fi luata in considerare, asa ca fiti atente!
      Castigatoarea va avea la dispozitie 48 de ore pentru a-mi trimite un mail cu datele ei la sunafterstorm.blog@gmail.com.


01 martie, 2013

Buna!!

Buna fetelor!!
Am si eu mare nevoie de voi sa ma votati la concursul organizat de cristina nails.
Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu in care sa dati 3,2 sau 1 punct pentru modelul meu,daca va place bineinteles:D:).
Multumesc de acum celor care ma ajuta si daca aveti si voi nevoie de un vot,like etc va ajut cu cea mai mare placere.
Va multumesc inca o data  si las  aici linkul unde puteti sa ma votati.
http://cristinanails.blogspot.ro/2013/03/participaciones-en-el-concurso-de-unas.html